CAN  MONTELLÀ

DISPONIBILITAT


ÀTIC DE PRIMERA PLANTA A CAN MONTELLÀ

A partir del 01/09/20 hi haurà disponible un àtic de 4 habitaciones i 3 banys, cuina totalment equipada, 115 metres quadrats, una plaça de pàrquing, traster, zona comunitària ajardinada de 4.000 metres quadrats, wifi i servei d´encesa de cal.lefacció.

PREU: 950 EUROS/ MES ( NOMÉS SEGONA RESIDÈNCIA)


ATIC DE PRIMERA PLANTA A CAN MONTELLÀ

A partir del 01/05/20 hi haurà disponible un àtic de 4 habitaciones i 4 banys, cuina totalment equipada, 130 metres quadrats, 2 places de pàrquing, traster, zona comunitària ajardinada de 4.000 metres quadrats, wifi i servei d´encesa de cal.lefacció.

PREU: 950 EUROS/ MES ( NOMÉS SEGONA RESIDÈNCIA)

MARZO 2020 RESERVADO


PLANTA PRIMERA DE 35 METRES QUADRATS

A partir de 01/11/20 hi haurà disponible una planta primera d´una habitació-suite amb bany, sala d´estar amb cuina oberta, plaça de pàrking. La comunitat té zona ajardinada. Wifi. Servei d´encesa de cal.lefacció gratuït. Situat a la zona residencial Can Montellà.

PREU: 500 EUROS/ MES ( NOMÉS SEGONA RESIDÈNCIA)


BENVINGUTS A CAN MONTELLA

A Llívia hi ha un complex residencial anomenat Residencial Can Montellà on hi ha pisos de lloguer de segona residència que estàn a 60 metres de la plaça major. Aquesta zona té una zona ajardinada de 3.700 metres quadrats. Els pisos estàn totalment equipats. Comptem amb servei de neteja i manteniment gratuit, servei d´ atenció personalitzada.


CONTACTA´NS